Waxen

Pijnloos waxen

Voor een gladde en perfecte huid.
U kunt bij ons terecht voor iedere waxbehandeling van lichaam en gezicht dus ook voor de bekende Brazilian Wax. Wij werken snel en hygiënisch en zorgen ervoor dat u tevreden en op en top verzorgd en ‘smooth’ de deur uitgaat.

Waarom waxen?

Als u scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als u zich laat waxen heeft u daar geen last van. Na het waxen blijft uw haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd als in een peeling. Zo wordt uw huid ook nog superglad en zacht!

Welke wax wordt gebruikt?

Bij Studio PuraVida werken wij met het merk Lycon. Hierbij maken wij gebruik van spatels.  Warme wax wordt op de huid aangebracht en zonder een strip worden zowel de wax als de haren razendsnel verwijderd.

Doet waxen pijn?

Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax met haren wordt weggetrokken. Maar als u regelmatig terugkomt wordt de pijn steeds minder en is het plezier van het resultaat enorm fijn! De meeste klanten zeggen, als ze eenmaal een tijdje komen, ‘had ik dat maar veel eerder gedaan, dan was ik nu van veel haren al afgeweest’, want uiteindelijk komen er steeds minder haren terug.
Wij raden aan om anderhalf uur voor het waxen 2 paracetamolletjes te nemen. Vaak verlicht dit de pijn enigszins.

Hoe zit het met de hygiëne?

Hygiëne vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om de wax op uw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Ook werken wij altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat u aanraakt is schoon!

Hoe vaak kan ik me laten waxen?

U kunt zich laten waxen als haren ongeveer 5 mm lengte hebben. Laat in ieder geval voor de eerste behandeling 10 dagen uw haren staan, hoe vervelend dat ook is. Pas dan krijgen we het gewenste resultaat. De meeste klanten komen gemiddeld 3 weken na hun laatste afspraak terug, maar na verloop van tijd worden de tussenliggende periodes langer. De haren komen steeds trager terug. Maar het aantal haren neemt ook al snel af.

Kan ik komen voor een Brazilian wax tijdens mijn menstruatie?

Het is beter om vlak voor of tijdens uw menstruatie niet te waxen als u tijdens die periode erg gevoelig bent. Een waxbehandeling is dan niet comfortabel.

Ook hebben wij soms waxmodellen nodig, dit betreft de brazilian wax. Mocht u zich daarvoor aan willen melden dan kunt u het beste contact opnemen met Heidi.

Prijzen:

Bovenlip € 8,00
Wenkbrauwen € 12,00
Kin € 8,00
Wangen € 7,00
Kaaklijn € 8,00
Neus € 4,00
Hele gezicht € 20,00
Nek € 10,00
Oksels € 15,00
Onderbenen € 22,00
Bovenbenen € 24,00
Hele benen € 40,00
Onderarmen € 16,00
Hele armen € 25,00
Gedeelte rug vanaf € 15,00
Hele rug € 24,00
Schouders € 16,00
Hele borst € 20,00
Gedeelte borst € 15,00
Buik € 20,00
Billen € 15,00
String € 20,00
Bikinilijn € 20,00
Brazilian € 35,00
Hele benen, oksels en brazilian samen € 75,00
Full body wax € 120,00