Straight away

Straight away, succesvol afvallen

Wil je in weer lekker in je vel zitten? Wil je op een gezonde, snelle en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Straight away is een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Verantwoord afvallen

De producten van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Afvallen met shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away is verantwoord. De producten leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away niet nodig.

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen en dat heeft een gunstig effect op het afvallen. Door langere tijd weinig koolhydraten te nuttigen schakelt je lichaam over op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Op gewicht blijven

Afvallen met de producten van Straight away geeft je lijf een boost. Je hebt minder snel honger en voelt je al snel lichter. Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár zijn de coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft. Na het bereiken van je doel, straal je weer en ben je trots als je in de spiegel kijkt!

Bij PuraVida is Heidi uw coach, u kunt nu direct via ons boekingssysteem op deze website uw intake-gesprek inboeken.
Heeft u eerst nog vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Belt u dan met Heidi 06-51034497.