Over ons

Bent u toe aan een verwenmoment voor jezelf dan zit u bij PuraVida goed!

Heidi, eigenaresse, is allround schoonheidsspecialiste, -nagelstyliste, -waxspecialiste en Metatherapist en heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring.
Naast Heidi werken Rosa, Marlotte, en Kaylee als vaste gezichten in de salon. Zij hebben alle drie hun eigen specialisaties en vullen elkaar goed aan. Zij volgen het hele jaar door trainingen van onze merken zodat zij goed op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Daarnaast zijn er nog 3 stagiaires die het vak gedeeltelijk of geheel nog onder de knie moeten krijgen. Bij PuraVida krijgen zij een goede scholing in de praktijk.
Heidi en het team beautyprofessionals staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u tijdens de behandelingen helemaal tot rust komt.

PuraVida richt zich zowel op huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging als ook op de beleving tijdens de behandelingen.
Wij werken met [comfort zone], een exclusief Italiaans merk. Het is een compleet systeem  van producten voor de verzorging van de huid, het lichaam en het welzijn. De collectie van producten, behandelingen en rituelen zijn gemaakt van de meest krachtige ingrediënten en het levert de meest effectieve resultaten op.
Ook bieden wij u Metatherapie van Dermatude aan in onze salon, The Facelift Alternative, de natuurlijke huidverjonging en huidverbetering van binnenuit.

We werken daarbij met make-up van Mineralogie, 100% minerale make-up die door de huid bijzonder goed verdragen wordt, zelfs door de meest allergisch reagerende huid.
Verder kunt u onder andere bij ons terecht voor wimperextensions en lashlifting van Lash Extend, het waxen van het hele lichaam met Lycon wax, mooie verzorgde nagels met het merk CND, handen- en voetenspa en beautyarrangementen.
Ontspannen en tevreden onze salon weer verlaten is voor ons een must.

PuraVida staat voor persoonlijke aandacht, sfeer, rust, kwaliteit, hygiëne, beleving, service en advies.

PuraVida………..’geniet van het leven’

Tot ziens, Heidi en het team