Mineralogie

MINERALOGIE is een bijzonder en sprekend merk die comfort en kwaliteit biedt. De prachtige kleurpigmenten-geïnspireerd door de natuurelementen-reflecteren licht en geven de huid een gezonde, zachte gloed. Het kleurenpalet is daarbij zeer veelzijdig. De make-up van Mineralogie versterkt uw natuurlijke schoonheid.
Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook een glamorous uitstraling.

MINERALOGIE gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door een zeer Ecofriendly beleid.
De omverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier afkomstig van duurzame boomboerderijen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met dierproefvrije make-up. Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon.