Face

Elke huid is uniek…

en heeft zijn eigen kenmerken, sommige kenmerken vinden we mooi maar andere willen we graag verbeteren.
Of u nu voor huidveroudering, hyperpigmentatie of een vitalere uitstraling komt, bij Studio PuraVida  kunt u terecht voor meerdere gezichtsbehandelingen voor jong en oud, voor dames en heren.

Stelt u zich eens voor: in de hectiek van alle dag even een momentje voor uzelf. Heerlijk ontspannen liggend in de stoel (met verwarming!), bepaal ik eerst uw huidtype en huidconditie. Hierop stem ik de [ comfort zone ] producten af. De behandelingen harmoniseren lichaam, ziel en geest. Weldadige massages en zachte geuren versmelten tot een heerlijk avontuur voor de zintuigen. Tijdens de ontspannende behandeling heeft uw huid de tijd om zich te herstellen en weer in balans te komen.
U stapt weer uitgerust en met een stralende huid naar buiten.

U kunt ook kiezen voor onze zeer intensieve Dermatude Metatherapy. Deze behandelingen bieden u de oplossing voor o.a. fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens (putjes), grove huidstructuur en alle andere vormen van huidveroudering. de behandeling heeft als doel de huid te verjongen. Dermatude meta Therapy is toe te passen op gezicht, hals en decolleté. dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één, een unieke methode voor:
– Huidverjonging
– Hydratatie
– Huidverbetering
– Herstel
Kijk voor meer informatie op de prijslijst en op de pagina van Dermatude Metatherapy. U kunt altijd in de salon om meer informatie vragen of kijken op de website van Dermatude. www.dermatude.com